Werkplaats

HOME / Werkplaats

De werkplaats was het begin van Garagebedrijf P.J. Rotteveel

Hier doen wij reparaties, restauraties, reviesie etc.

Onze werkplaats is uitgerust om 99% van alle mogelijke automobielen te kunnen repareren.
Wij zijn in het bezit van uitlees apparatuur, banden-ballanceermachine, remmentestbank, lasapparaten en niet te vergeten een smeerput (uiteraard geschikt voor vrachtwagens) 2-koloms- en 4- koloms hefbruggen voor de gemiddelde automobielen en een zware 4-koloms hefbrug die met name ingezet kan worden voor de wat grotere voertuigen, zoals grote, volgeladen bedrijfswagens en campers tot lichte korte vrachtwagens.

Wij proberen alle reparaties uit te voeren met originele onderdelen en lukt dit niet, dan hebben wij nog de kennis en kunde in huis om kapotte onderdelen te repareren. Helaas is niet alles te repareren.

Sinds kort is het betsellen van orginele Mercedes Benz- en Citroen onderdelen voor ons zeer toegankelijk gemaakt. Hierdmee kunnen wij accuraat spullen bestellen voor de Mercedes of citroen die u in bezit heeft. Dit betreft alle motorische-, elektrische-, comfort- of carroserie onderdelen. Het laatste is weer van toepassing op onze schadeherstel afdeling.

In de werkplaats voeren we ondermeer onderhoud en reparaties uit aan allerlei merken auto’s en in kleine mate aan allerlei machines die in de landbouw branche, logistiek en grondverzet worden ingezet.