Historie

HOME / Historie

Garagebedrijf P.J. Rotteveel

Garagebedrijf P.J. Rotteveel is gevestigd op nr. 16A aan de Zuidweg in Rijpwetering. De heer Piet Rotteveel Sr. is op deze locatie hoofdzakelijk begonnen als monteur in vrachtauto’s en landbouw voertuigen. Van het één kwam het ander en na vele jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een allround universeel Garagebedrijf dat ondertussen al meer dan 40 jaar bestaat.

Ook zoon Arie en dochter Jeanet zijn al jaren werkzaam in het bedrijf. Sinds enkele jaren heeft ook Piet jr zich bij de vennootschap gevoegd. Het Garagebedrijf houdt zich inmiddels hoofdzakelijk meer bezig met personenauto’s, busjes en vrachtauto’s. Hiervan behandelen wij: onderhoud & reparatie, in- en verkoop, APK-keuring, storingen, uitdeuken en spuiten. Dit betreft zowel nieuwe als gebruikte voertuigen.

Daarnaast behandelen wij op minder grote schaal: tractors, restauratie projecten, campers, caravans, aanhangers en autoverzekeringen. Als u interesse hebt in één van onze diensten, bel gerust voor een afspraak of loop gewoon bij ons naar binnen.